tisdag 21 februari 2017

S E A S O N I N G




Veckans MakroTexChallenge är Seasoning- Kryddning. Och min favorit kryddning är WASABI! Jag gillar att krydda och prova på olika smak kombinationer. Det var när jag fick praktisera på en SUSHI restaurang i Helsingfors när den japanska kocken tipsade om Wasabi som fiskkrydda och t. o. m. en liten klick i potatismoset lyfter det till oanade smakupplevelser. WASABI är en stark japansk pepparrotskrydda. Finns som pulver och på tub. Används främst till SUSHI, men passar mycket bra till annat. Jag kryddar alltid gräddfils dipp med wasabi. Rågmjöl blandat med wasabipulver och salt blir en härlig panering till fisk. Våga pröva!

10 kommentarer:

Anna / Kätteni Jäljillä sa...

Todella mahtavat kuvat! :)

Pieni Lintu sa...

Hienot kuvat! :)

Satu sa...

Kerrassaan hienoja kuvia! Wasabia pitäisi kyllä käyttää ruoanlaitossa enemmänkin. Ostan aina joskus wasabituubin, ja sinne se unohtuu kaappiin. Kävin juuri katsomassa kaapista, että siellä on paraikaakin yksi putkilo. Ei onneksi mene vanhaksi ennen kuin ensi vuonna. ;-D

SusuPetal sa...

Aah, wasabia! Sitä tulee käytettyä paljon, muunkin kuin sushin kanssa. Uunikalassa, majoneesin mausteena jne.

Herkullisen tyylikkäitä kuvia.

Kristiina sa...

Hienoa saada mukaan kuviin jotain hieman eksoottisempaakin. Hyvin valitut ja kuvatut kohteet.

T. Täysin arkista

MaaritKoo sa...

Hienot kuvat!

Suvituulian käsityöpaja sa...

Upean näköistä!

M Tom sa...

Upeaa :)

Matkatar sa...

Upeat kuvat! Wasabi on aika hurja mauste mutta hyvin pienissä määrin antaa kivan säväyksen sushiin!

pappilanmummo sa...

Tuhtia tavaraa tuo wasabi